Ped-man logo
0 Ft

Rólunk

ÜZLET, MŰHELY:

Címünk: 1063 Budapest, Szív utca 18.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-17:00


SZILÁGYI ORVOSI MŰSZERÉSZ MŰHELY:

Szilágyi Műhely 1993-ban indult el, a jelenlegi telephely 1995-ben létesült. Tevékenységeink eleinte orvosi műszerek gyártása, javítása volt. Majd fokozatosan a kapacitásunk nagy részét a kéz- lábápoló termékek, műköröm építési kellékek gyártása foglalta le. Szakoktatók irányításával sikeresen tudtuk az eszközöket gyártani, fejleszteni.

GYÁRTÁS, JAVÍTÁS, SZERVIZ

  • Orvosi műszerek
  • Kéz, lábápoló eszközök
  • Szépségipari berendezések
  • Fodrász ollók
  • Finomacéláruk – Kések, Ollók

Lakossági szolgáltatás:

Szakipari és háztartási kések, háztartási ollók, fodrász ollók szakszerű javítása, élezése

A fokozódó igény miatt 2002-ben Ped-Man kereskedelmi szolgáltató kft vette át a Szilágyi Műhely termékeinek forgalmazását, amely lehetővé tette a szakmához tartozó termékek bővítését.

A bővítés egyik részeként az Alfa Nails műköröm alapanyag termék család forgalmazása indult el, amely minden szakember számára megfelelő alapanyagot biztosít.

Lábápolási eszközök mellett 2010-ben egy speciálisan lábápolással foglalkozó cég Eduard Gerlach Gmbh (Németország) termékeinek forgalmazását kezdtük el.

Az Eduard Gerlach cég több mint 142 éves története 1868-ig nyúlik vissza. Családi üzletből fejlődött ki a széles nemzetközi elismertségnek örvendő modern vállalat. A modern kutató-fejlesztő részleg és a fejlett gyártástechnológia biztosíja az állandóan kiváló minőséget. A Gehwol termékek két alappillérét a valamennyi termék alapját jelentő természetes összetevők és a legújabb tudományos kutatási eredmények alkalmazásai alkotják.

PEDMAN PEDIKŰR néven lábápolási továbbképzéseket indítottunk el.
Alfa alapanyagokkal műkörömépítési tanfolyamokat szervezünk.

SZILÁGYI PEDMAN SZALON BERENDEZÉSEK SZALON BÚTOROK
2009-ben Szilágyi műhely szervíz hátterével szalonbútorok, munkaszékek, műszertartó állványok forgalmazását indítottuk el.

Cégnév: Ped-man Kft.Adószám: 12900828-2-42
Cégjegyzékszám: 01-09-709020

document.addEventListener("DOMContentLoaded", () => { });
Iratkozzon fel hírlevelünkre, ha szeretne hasznos lábápolási tanácsokat kapni és értesülni a legújabb akcióinkról
Az Adatkezelési Tájékoztatót elolvastam, megértettem, amely megfelelő tájékoztatás alapján önkéntesen hozzájárulok, hogy a fenti adataimat a Tájékoztatóban írtak szerint kezeljék.
document.addEventListener("DOMContentLoaded", () => { window.HeaderMenu.init(); window.ServiceModal.init(); });