Termék kategóriák
Akciós termékek

Concept F2 kezelőszék

Cikkszám: TL201
Kategória:  Lábápolási termékek | Vendégszékek

Nincs
Fogyasztói ár:975,000 Ft.
Darab:  
Nagyon vonzó megjelenésű kezelőszék, rendkívüli kényelemmel, a legjobb német minőségben. Maximális lábmagasság (munka magasság) 137 cm. Fix kartámlákkal. Két motorral van felszerelve, melyek a következőket mozgatják: 1: Ülésmagasság 52 cm-től 92 cm-ig. 2: Ülésszög beállítás 3 és 26 fok között. A szék üzemeltetése jól felszerelt, vízhatlan és higiéniai lábpedálokkal van ellátva. Home (alapállás) és reset (vissza) funkciókkal. Kézi vezérlés is választható hozzá. A szék jobbra és balra is 90 fokkal elforgatható. Kényelmesen irányítható a lábpedá- lokkal, automatikus megállás funkcióval 15 fokonként. Szék felszereltsége: 1: Alap egyrészes, mozgatható lábtartóval. Kihúzható: 37 cm-től 70 cm-ig. 2: Prémium kétrészes lábtartóval, amik külön kihúzhatóak és különböző pozíciókban beállíthatók. A lábtartók forgathatók, stabil sarok- pozíciókat állíthatunk be. Kihúzható: 36 cm-től 76 cm-ig. A gázteleszkop segítségével könnyen, egyszerűen beállíthatja a lábtartó magasságát. A lábtartókat 70 fokban kifordíthatjuk, hogy a páciens könnyen ki és be tudjon ülni. Nyaktámaszt tartalmaz. Maximum terhelhetősége 220 kg. Szélessége: 72 cm Önsúlya: 80 kg


Tisztelt Vásárlóink!

Rendelési információ

Rendeléssel, készlettel kapcsolatban az alábbi telefonszámon tudunk felvilágosítást adni. +36/1 352-64-51, vagy +36/70 949-31-93.

Amennyiben rendeléstől független kérdése, illetve kérése volna, forduljon bizalommal szakmai tanácsadó kollegáinkhoz , akik szakmai alázattal, készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Wéber Andrea

Szakmai tanácsadó

+36/70 672-87-57

Albert Szabolcs

Szakmai tanácsadó

+36/70 672-59-57

Ha bármilyen hibát talál...

...az oldal böngészése során, ide kattintva megírhatja észrevételeit!

Ajándékkosár

Vásárolt? Válasszon ajándékot!

Termékeink közül választhat egyet ajándékba, ha kosara értéke eléri a szükségest.

Képfeltöltés

Lépjen be vagy regisztráljon ingyenesen, és már töltheti is fel fotóit galériánkba!

Szakszerű javítás, élezés...

Az általunk forgalmazott csiszológépeket szervizeljük. Cserekészüléket biztosítunk a javítás ideje alatt.

Műköröm építés, pedikűr, manikűr, műköröm alapanyagok, pedikűr eszközök, azaz minden ami a ápoltság megörzéséhez szükséges

Alfa Nails műköröm építő zselé és porcelán, körömlakk, akril és aquarel festékek, ecsetek, gépek, díszek és a felsorolás nem teljes!

A pedman.hu webáruházában a műköröm építés és a lábápolás minden kellékét, eszközét megtalálja és kedvező áron megvásárolhatja. Oldalunk portál részén szinvonalas szakmai oktatásokra jelentkezhet, munkáiról készült képeit képgalériáinkban megoszthatja a többiekkel, részt vehet értékes díjazású versenyeinken.

Mind a műkörmös, mind a pedikűrös közösség számára rendszeresen akciós termékekkel jelentkezünk Szilágyi pedikűrös kések, ollók Alfa Nails porcelán porok, műköröm építő zselék, építő és díszítő ecsetek nagy választékából. A szépségipar fodrász ága is megtalálja minőségi olló kínálatunkban az igényeinek megfelelő fodrász ollókat.

Ped-man Szépségipari Szakkereskedés © 2019